Foto’s Zandpad Mei 2017

Een foto-update van het Zandpad in Mei 2017. Zoals te zien op de foto’s is er intussen behoorlijk wat veranderd op het terrein van het oude Antonius Ziekenhuis. Het ziekenhuis is inmiddels gesloopt, en de grond wordt bouwrijp gemaakt voor woningbouw (fase 2). Ook hier komen nieuwe woningen die onderdeel vormen van het zogenaamde ‘Antoniuskwartier’.Aan de overkant van de Einsteindreef gebeurt ook veel. Helaas niet op de plek waar het nieuwe Zandpad zou moeten komen. Wel op het terrein van de wateringszuiveringsinstallatie.
De rioolwaterzuivering in Utrecht werkt met een oude installatie. Onderdelen van de installatie zijn versleten en aan vervanging toe en het schoongemaakte water voldoet in de nabije toekomst niet meer aan de vereiste normen. Daarom gaat het waterschap de installatie vernieuwen. Hierbij wordt een nieuwe installatie gebouwd naast de huidige. Volgens het plan dat er nu ligt is de nieuwe installatie begin 2019 gereed.“.

Hier meer info over de vernieuwing van de waterzuiveringinstallatie, met enkele foto’s en tekeningen: https://www.hdsr.nl/beleid-plannen/projectenkaart/utrecht/vernieuwing-utrecht/

Waterzuiveringinstallatie eind 2016

Waterzuiveringinstallatie in 2019

Het omgeklapte bord met het plan voor het nieuwe Zandpad. Ongelukje of bewuste keuze?
 
 


Wordt vervolgd..Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.