Verworpen plan ‘Nieuwe Zandpad’ online

NieuweZP
Afgelopen week heeft de gemeente Utrecht een voorlopige gunning verleend aan een investeerder voor het ‘Nieuwe Zandpad’. De gemeente heeft daarmee een kandidaat gekozen voor de bouw van een geheel nieuwe raamprostitutiezone haaks op het oude Zandpad. Wie de geselecteerde bouwer is is nog niet openbaar gemaakt.
Nu de voorlopige vergunning is verleend volgt er een Bibob-procedure waarbij wordt gecontroleerd of de geselecteerde ontwikkelaar geen contacten heeft met het criminele circuit. De definitieve gunning vindt naar verwachting begin 2016 plaats.

Een van de partijen die betrokken was bij de tender voor het Nieuwe Zandpad is Dries van Heusden van Elefant Projecten. Van Heusden heeft een plan ontwikkeld voor een van de inschrijvers voor het Nieuwe Zandpad. Maar het lijkt erop dat dit plan in de laatste fase van de tender is afgevallen.

Ondanks dat het plan van Dries van Heusden is afgevallen is hij toch zo nobel geweest het openbaar te delen. “Wellicht kan het bijdragen aan open discussie over ruimtelijke ontwikkeling raamprostitutie zones”, aldus van Heusden.

Het plan (Klik voor PDF) is hieronder te bekijken.

PlanNweZP_DriesvanHeusdenGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.