Prostitutievergunning inzet van rechtszaak

rechtzaak-freya-telegraaf(large)
Bron: https://blendle.com/i/de-telegraaf/prostitutievergunning-inzet-van-rechtszaak/bnl-telegraaf-20150528-1_68_2


One Comment on “Prostitutievergunning inzet van rechtszaak”

 1. Beste Freya Exploitatie,

  Op 2 juni – Internationaal Sekswerkers dag – is het zover.
  Dan staat Freya Exploitatie in de rechtbank te Utrecht om een exploitatie vergunning te krijgen voor de Hardebollenstraat.
  Na een lange weg van 20 maanden met veel tegenwerking van de gemeente Utrecht hoopt Freya Exploitatie dat zij weer snel vergund kan worden om raamprostitutie weer mogelijk te maken in Utrecht.

  Het is indrukwekkend om de afgelopen 20 maanden van dichtbij Freya`s doorzettingsvermogen mee te maken in haar Tour de Force-Prostitutie.
  Freya exploitatie weigert zich neer te leggen en te laten slachtofferen door een denkwijze die woekert in de Nederlandse maatschappij: dat sekswerk synoniem is aan mensenhandel.

  In de uitzending van Argos radio van 28 maart j.l., werd al snel duidelijk dat de eigenaren van het Zandpad en de Hardebollenstraat niet aan mensenhandel deden

  Onze eigenaren waren geen mensenhandelaren.
  Onze eigenaren waren geen pooiers.
  Onze eigenaren deden niet aan uitbuiting.

  De Utrechtse sekswerkers zijn buitenproportioneel gestraft.
  Dit verklaarde Prof. Dr. Dina Siegel, Hoogleraar Criminologie van het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen.

  De Utrechtse sekswerkers betaalden de laagste kamerhuur van heel Nederland.
  Wij – de sekswerkers van Utrecht – kunnen nu eindelijk hardop zeggen dat wij onterecht bestolen zijn van onze fijne en veilige legale werkplekken van het Zandpad en de Hardebollenstraat.

  Zou Raad 030 dat ook met een andere legale beroepsgroep hebben gedaan op argumenten die op drijfzand zijn gebaseerd alles sluiten? Dat vraag ik mij echt af!

  Op 2 juni zal ik met vrienden aanwezig zijn om Freya exploitatie te steunen.
  Waar hulpverlening en belangenverenigingen in faalden lukte het ons wel om contacten te onderhouden met de weggestuurde sekswerkers van het Zandpad en de Hardebollenstraat.
  En ook zij hopen dat Freya Exploitatie er in zal slagen om raamprostitutie weer mogelijk te maken in de Hardebollenstraat .

  Op 4 juli 2013 waren de Sekswerkers niet uitgenodigd voor het Nationaal Denktank Toekomst Exploitatie Raamprostitutie terwijl er over ONZE legale toekomst werd beslist!!

  Op 27 mei j.l., zijn de 030-raadsleden – met portefeuille prostitutie – uitgenodigd door een ex- sekswerker van het Zandpad (na overleg met Prof.Dr.Dina Siegel) om op 3 juni – samen met andere sekswerkers en hun klanten – aanwezig te zijn bij de presentatie van het rapport: Bordelen sluiten is ogen sluiten, welke na lang wachten gepresenteerd gaat worden door Prof.Dr. Dina Siegel.

  Ik wens Freya Exploitatie veel succes op 2 juni.

  Barbara van Brakel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.