Verslag Informatieavond Nieuwe Zandpad

Omwonenden van de Utrechtse prostitutiezone zijn woensdagavond 9 juli bijgepraat over de toekomst van het Zandpad. Burgemeester van Zanen was ook aanwezig.
De gemeente zegt bezig te zijn met plannen voor een nieuwe vaste plek voor raamprostitutie in Utrecht. Het gaat dan om prostitutieflats achter de Texaco, ook in de buurt van het Zandpad. De vaste locatie komt er op zijn vroegst in de zomer van 2015, maar als bezwaar wordt gemaakt pas in 2016. Ook komt er een beheergroep naar het  model van de beheergroepen voor opvang daklozen/verslaafden.
Een bijwoner van de informatieavond viel het op dat men tijdens de avond de bewoners  bijna leek op te roepen om een procedure te starten, want daarmee zou de zaak  minstens een jaar vertraagd worden.

Verslag-Informatieavond-NieuweZandpadhttp://www.docdroid.net/fg51/verslag-informatieavond-nieuwe-zandpad-9-juli-2014.pdf.htmlplattegrond-nieuwezandpad
http://www.docdroid.net/fg4z/schets-nieuwe-zandpad.pdf.htmlgesteldevragen-nieuwezandpadhttp://www.docdroid.net/fg4t/gestelde-vragen-tijdens-informatieavond-nieuwe-zandpad-intern-definitief.pdf.htmlGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.