Website Freya online

freya_logo01

Freya is een raamexploitatiebedrijf dat is opgericht door Caja van Tolie, ex-prostituée aan het Zandpad. Freya heeft bij de gemeente Utrecht een exploitatievergunning aangevraagd voor prostitutieramen aan het Zandpad en in de Hardebollenstraat, en wil de regio Utrecht zo snel mogelijk weer van veilige, gereguleerde prostitutie voorzien. Dit wil ze doen door middel van de ramen aan het Zandpad en Hardebollenstraat nieuw leven in te blazen en deze te optimaliseren tot ´de beste prostitutiezone van Nederland´. Op last van de gemeente Utrecht zijn het eigendom en exploitatie van de arken en panden aan het Zandpad en in de Hardebollenstraat uit elkaar getrokken.
Freya huurt de arken, panden en faciliteiten (technologische infrastructuur, beveiliging, kantoor) van de eigenaren, en verhuurt de ramen per dagdeel aan vrije vrouwen voor hun prostitutie. Freya maakt zich hard voor de vrije en veilige raamprostitutie en neemt zijn zorgplicht voor de prostituee.

Op de website van Freya is het mogelijk om direct in te schrijven voor het huren van een kamer op één van de locaties (Zandpad of Hardebollenstraat).

Bezoek de website via: www.freyazandpad.nl

Freya & Van Zanen
Freya & Burgemeester van Zanen.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.