Bericht van Cees Jobben (Wegra)

5bd2f-size_feb_16_main

In de mailbox vandaag een bericht van Cees Jobben, oud bestuurder van Wegra Utrecht B.V.

Genoeg is genoeg!

Het moet afgelopen zijn met de volksverlakkerij over dit onderwerp!
Bent u geïnteresseerd in inside informatie, lees dan even verder.

Allereerst een zijdelingse opmerking …de huur op het zandpad was tot voor de sluiting €. 537,19 ex. btw per dagdeel per week. Btw wordt ook door prostituees verrekend met hun aangifte…dus de huurlast is altijd ex b.t.w., maar dit terzijde.

In 2000 ben ik eindverantwoordelijk geworden bij Wegra Utrecht B.V. in het dossier prostitutie.
Het was in 2000 een verpauperde omgeving op het zandpad en er werd aan de lopende band ingebroken in auto’s, op grote schaal drugs gedeald en gebruikt en ook werden er straatroven gepleegd, met andere woorden een onveilige omgeving! In de eerste 2 jaar heb ik, met de wet in de hand ( schrapping uit het wetboek van strafrecht vond ook plaats in 2000) de boel danig opgeschoond. De aanwezige snackkar werd uitgekocht en daar werd een kantoor gevestigd met een 24/7 bezetting. Mijn intentie was om het geheel te leiden als een normaal bedrijf met gescreend personeel met goede omgangsvormen, waarbij de klant (lees de prostituee) koning is en het gebied een veilige omgeving zou moeten zijn voor klanten van prostituees.

Mijn intenties zijn zuiver van aard geweest, ook als het gaat om maatregelen tegen gedwongen prostitutie. Vanaf 2000 was het meteen regel dat er geen zaken met mannen werden gedaan!
Dat heeft natuurlijk de nodige spanningen opgeleverd, die niet verstoken waren van gevaarzetting tegen het personeel van Wegra. Maar waar je beleid uitzet moet je standvastig zijn om er een succes van te maken. En dat succes kwam, het kattekwaad en de criminaliteit verdween en het werd allemaal transparanter, kortom de werkomgeving werd plezieriger.
In de jaren 2004 t/m 2006 kwam er een nieuwe vlek te ontstaan van mannen die zich bezig hielden met mensenhandel. Dit was een landelijke organisatie die op een gegeven moment mogelijk zelfs tientallen vrouwen tot prostitutie dwongen. Wegra zag dat om haar heen gebeuren en heeft voordat deze groep daadwerkelijk ook op werkplekken van haar terecht zouden komen, als enige exploitant in Nederland dit probleem onder de aandacht van de Politie gebracht. Dat werd later ook erkend getuige een opmerking in de rapportage “Schone Schijn “van de KLPD.
Deze groep zou later landelijke bekendheid krijgen onder de onderzoeknaam “Sneep”, ja u weet wel waar Justitie de hoofdverdachte abusievelijk vrij liet zodat hij naar het buitenland kon vluchten! Met het voor het gerecht brengen van deze groep keerde de rust terug op het zandpad. Maar niet binnen de ambtenarij, die vonden het op basis van deze zaak legitiem om 4 keer per jaar het zandpad hermetisch af te sluiten voor uitgebreide gecoördineerde controles. Daarbij aanwezig politie, belastingdienst, douane en gemeenteambtenaren. Deze frequentie hielden zij vol tot 2009. Nimmer werd er een illegale of te jonge prostituee aangetroffen. Dat is ook bevestigd door een senior beleidsmedewerker van de afdeling openbare orde en veiligheid. Toch moest er iets gevonden worden waardoor het zandpad in kwaad daglicht gesteld kon worden, er werd een hostel voor drugs,- en drankverslaafden in de nabijheid van het zandpad geparkeerd en daarna ging de politie turven hoeveel dronken mensen er in de nabijheid van het zandpad werden geregistreerd.

Aan het eind van 2008 kwam de burgemeester plotseling met een interview naar buiten dat haaks stond op mijn eigen beleving en derhalve de werkelijkheid. Hij verkondigde dat het op het zandpad een ware sodom en gomorra zou zijn met 50 tot 95 % gedwongen en illegale prostitutie. Bovendien zouden prostituees worden gedwongen om zeer lange dagen ( bijna de klok rond) te werken en onder de blauwe plekken zitten. Wegra is vervolgens in januari 2009 begonnen met het inrichten van een database voor verhuurregistraties, zodat we in elk geval konden vastleggen wie onze huurster zijn en van welke afkomst en welke leeftijd die huursters hebben. Als gevolg daarvan heeft Wegra eind 2009 een rapport laten opmaken om tegengas te geven aan de leugenachtige beschuldigingen. Reeds in dat rapport “het zandpad in het juiste perspectief” was de conclusie van Wegra dat het zandpad zou moeten wijken voor woningbouw. En dat de uitlatingen van de burgemeester vooral beschadigend van aard dienden te zijn om in de toekomst sluiting mogelijk te maken.
Wat volgde was een waar steekspel tussen ambtenaren en exploitanten, want waar de ambtenaren de frequentie van controles opvoerden en vergunningseisen verscherpten werd de inzet van exploitanten steeds groter om incidenten tegen te gaan, ook het aantal surveillance uren werd opgevoerd. Het is jammer voor de gemeente, maar op een enkel incident na ( er werden in 10 jaar tijd meer dan 130.000 huurovereenkomsten gesloten op het zandpad) was er niets te verzamelen. Omdat de burgemeester in interviews toch telkens terugkwam op de toch zeer lange werkdagen die prostituees zouden maken en de exploitanten wisten dat dit onwaar was heeft Wegra besloten om een geavanceerd tijdsregistratiesysteem te implementeren. Dit vergt een grote investering en moest ontwikkeld worden want het bestond in die vorm niet. Het komt er op neer dat de huurster per week een persoonsgebonden kaart koopt (ipv een sleutel) voor een dagdeel waarmee zij haar ruimte betreed en deze kaart stopt zij vervolgens in een reader. Deze kaart regelt de energieleverantie en registreert (in de centrale kantoorunit van Wegra) haar aanwezigheid.
De kaart wordt 24/7 elke seconde gelezen, dat levert dus een netto resultaat werktijd op.
Vanaf januari 2013 t/m juni 2013 ( toen 60% van de kamers kon worden gemeten) bleek dat prostituees een gemiddelde dagdienst werkten van bijna 7,5 uur per dag terwijl de prostituees een gemiddelde nachtdienst werkten van iets minder dan 6.,5 uur. Daarmee was bewezen dat ook deze uitspraken van de burgemeester op lucht waren gebaseerd. Het systeem levert ook de volgende informatie op als serieus wapen tegen mensenhandel, nl. als de gemiddelde werktijd 7,5 uur bedraagt en er zijn sommige huursters bij die wel 10 uur of meer werken zou je deze huursters kunnen monitoren omdat dat mogelijk een indicatie is voor gedwongen prostitutie. Deze cijfers zijn op 27 mei 2013 bekend gemaakt aan de beleidsmedewerkers van de gemeente, afdeling openbare orden en veiligheid. maar i.p.v. dat als bijdrage te zien tegen mensenhandel heeft dat wellicht de beslissing bespoedigd om de vergunning van Wegra in te nemen. Want als een dergelijke ontwikkeling niet strookt met de plannen die je met het gebied voorhebt moet je wel snel handelen.

Profiel van de schrijver:
Cees Jobben, oud bestuurder van Wegra Utrecht B.V.
Heeft een normaal gezinsleven, streetwise opgevoed en strepen verdiend in het “normale” bedrijfsleven en nog NOOIT met justitie in aanraking geweest! DUS GEEN STRAFBLAD!
Ik laat de leugenachtige en dubieuze motivatie om het zandpad te sluiten zeker niet de rest van mijn leven bepalen. Doch ik blijf, mede voor mijn oud collega’s bij Wegra, die in mijn ogen haar werk zeer goed hebben gedaan, strijden tegen het onrecht dat ons is aangedaan.
Zij zijn nog niet van mij af!
Diverse rapporten en gespreksverslagen van reguliere vergaderingen waarmee ik mijn stellingen kan onderbouwen en bewijzen kan ik, op verzoek, op deze site plaatsen.
En er is nog veel meer!!! Wat dacht u van een bedankbrief van de burgemeester zelf gericht aan Wegra waarin hij ons bedankt voor de goede inzet tegen mensenhandel!!


21 reacties on “Bericht van Cees Jobben (Wegra)”

 1. Peter Dreef schreef:

  Hulde voor deze man!
  Je moet wel heel naif zijn als je niet ziet dat de gemeente een uiterst dubieuze strategie handhavend.
  Ik me niet aan de gedacht ontrekken dat er personen bij de gemeent zijn die strafbare handelingen hebben verricht om de sluiting voor elkaar te krijgen.
  Een echte Utrechter protesteert hier tegen.
  Als we niks doen maken ze straks “ons stadje” helemaal kapot.
  Wanneer gaan we ons nou eens mobiliseren…

 2. Jacob schreef:

  Respekt voor de heer Jobben

  De Nederlandse bevolking laat met zich sollen met hier weer een zeer duidelijk voorbeeld !
  Salonsocialisten en totaal incapabele bestuurders die totaal geen binding hebben met de samenleving,voorbeelden te kust en te keur!
  Dames en personeelsleden worden zo maar zonder enige toelichting de straat op geschopt,zogenaamd door een geheim rapport!
  Zo geheim zal dit rapport nu ook niet zijn geweest want het kwam al vrij snel bij het waterschap onder ogen…..!
  Misstanden dienen te worden aangepakt,laat dat duidelijk zijn,maar 200 mensen brodeloos maken met drogredenen is in mijn ogen uiterst verwerpelijk!
  En….mensenhandel??? Heeft er ooit iemand vanuit de gemeenteraad of B en W met de dames gesproken en hoeveel zijn er die met plezier dit ,in de ogen van onze regenten, verwerpelijke werk doen??

 3. Vicky schreef:

  230 dames brodeloos en ja ook ik zit thuis
  Wat ik moet gaan doen nu? Geen idee
  Mijn klantenkring valt uiteen en de andere steden zijn te ver of te vies
  Complete verrassing deze sluiting en in mijn ogen compleet onterecht
  Nooit iets slechts meegemaakt
  Juist zeer positief
  Wegra was de beste verhuurder en mijn collega’s delen mijn mening
  Politiek dubbelspel gelardeerd met leugens en ja de burger, gemeenteraad en anderzijds geïnteresseerden geloven de woorden van de burgemeester…
  Wat een wanvertoningen
  En wie is de dupe?
  Wegra, de Klant en de Dame
  Wie is er geholpen ?
  Vast een projectontwikkelaar en ja de Burgemeester want dit staat zo goed op je cv
  Triest triest triest
  En nee
  Nooit iets van de gemeente gehoord
  Ik heb zelfs de brief met aankondiging tot voornemen te sluiten nooit ontvangen
  Uitkering ? Ja tuurlijk ik heb een koophuis..
  Ik en mijn Kids kunnen het uitzoeken
  Vicky

 4. Kees schreef:

  Cees, succes!
  Maar hoe moet het nou met Kees?

  Kees

 5. F.Snel schreef:

  Het schaamteloze optreden van Wolfsen is in lijn met het gesprek wat er begin dit jaar is gevoerd door meerdere burgemeesters waaronder P.bruinooge ook deze Hypocriet zorgt voor onrust bij de Prostituees en schermt met 60 tot 80 procent gedwongen dames . Een overval met 450 man politie in een straatje van nog geen 130 meter op de Achterdam in Alkmaar in Maart moest de oplossing brengen . Resultaat : Zie de uitspraak van de heer BOLHAAR 3/4 aanhoudingen . LEUGEN ! Er was al lang een onderzoek naar een Hongaar en een Roemeen deze laatste is totaal vrijgesproken . De Hongaar was in den Haag opgepakt had NIETS met Alkmaar te doen . Heer Jobben ik heb de Story over het Zandpad aardig gevolgd en helaas jammer dat mocht de gemeente Utrecht in ongelijk gesteld worden de heer A. Wolfsen is gevlogen .Ik wens Wegra veel succes in hun strijd . !
  F.Snel

  • c.jobben schreef:

   Mijnheer Snel,
   Bij deze wil ik u en de mederespondenten hieronder en hierboven danken voor de adhesiebetuigingen. Het onrecht wat ons, willens en wetens, is aangedaan werkt als brandstof op mijn strijdlust. Tot en met op heden, 12 januari 2014, frustreren behandelend ambtenaren een oplossing. Wat mij nog het meest irriteert is het feit dat de beleidsmedewerkers van de Gemeente, waarmee de exploitanten de laatste 5 jaar tijdens reguliere vergaderingen intensief overleg hebben gevoerd en die dus de oprechtheid of in elk geval de intentie hebben kunnen waarnemen, te geïndoctrineerd zijn en/of te laf zijn om hun eigen mening en/of hun ervaring over dat overleg en haar deelnemers te delen en/of te willen uitten! Als je blijkbaar zo gevangen zit in de mening van een hoger geplaatste ambtenaar is dat natuurlijk sneu.
   Maar kennelijk is het baantje belangrijker dan hun eigen waardigheid!
   Niemand van Wegra is ooit verhoord als verdachte…laat staan opgepakt.
   De strijd gaat vooralsnog gewoon door!
   Wij laten ons niet behandelen als ware het dat wij inwoners zijn van Noord Korea.
   Bovendien is Utrecht zijn Kim Jung Il kwijt, en dan kunnen zaken weer anders gaan lopen?!
   Wij zullen de Utrechters er vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen, via een dagblad, nog wel even fijntjes aan herinneren dat de Burgemeester van PVDA huize was en dat o.m. GroenLinks met haar ogen dicht allerhande fiascozaken ( krantenvernietiging, homo pesten, zigeunerhuisvesting, asbestbeleving en prostitutieverbanning) fiatteerde door de Burgemeester niet naar huis te sturen. De inwoners van Utrecht kunnen binnen afzienbare tijd afrekenen met deze incapabele figuren.
   Wordt vervolgd!
   Cees Jobben

   • Leo van den Boom schreef:

    Hallo Kees Jobben, (ex)baas/chef en vooral innemend en integer mens.
    Ik heb 2 1/2 jaar op de Harde Bollenstraat voor u gewerkt en ook enkele malen met u kunnen spreken. Ik weet (net als oud collega`s) als geen ander hoe intensief wij moesten controleren, maar waren uit onszelf ook alert genoeg om misstanden direct te registreren en te melden.
    Door het gerommel en het gemekker van de gemeente, die mijns inziens, als kleuters continu aan het sarren waren……ik herinner me uitstapjes van ambtenaren onder het mom van “speurtocht“ in de HB straat waarbij men met stupide vragen kwam als“ u vindt hier voortdurend condooms op straat he?“…. daar moesten wij dan rustig onder blijven en een diplomatiek antwoord op geven, waarna ambtenaren duidelijk geiiriteerde reacties terug gaven!!!!. Het gaf duidelijk de intentie weer van de gemeente……sarren, sarren en nog eens sarren en vooral …sluiting forceren !!
    Ik vindt het heel erg als u uw functie kwijt bent bij Wegra en wens u en fam in ieder geval succes met nieuwe mogelijkheden ! U heeft dat mijns inziens zeker verdiend !

    Vr gr Leo van den Boom (De Duitsland pionier met huizen)

 6. Daniel schreef:

  Respect voor Dhr. Jobben om zo’n uithoudingsvermogen te hebben tegen de gemeente. Het is een lange strijd die gewonnen moet worden om het onrecht aan te tonen. Op deze manier handelen is niet normaal en goed om je in te zetten voor je bedrijf. (Zou ik ook doen, zoals je weet Cees) Dit is een absolute bestseller het boek “de waarheid van het zandpad”. Het is een voor opgezet plan, in mijn ogen had de Wegra het absoluut het beste voor elkaar. Er werd volop geïnvesteerd in en aan de boten ofwel de werkvloer van de klanten van Wegra. Ofwel een bedrijf die niet alleen zijn zakken vult maar ook wat terug geeft aan zijn klanten door te investeren. Ik zeg niet dat de Wegra niets fout doet / deed, dat zou ik ook niet geloven omdat er binnen elk bedrijf fouten worden gemaakt alleen wordt die naald hier vergroot tot een olifant. Daarentegen ben ik er wel van overtuigd dat de gemeente een heel smerig spelletje speelt. Dit had voor de gemeente een straat moeten zijn waar ze trots op waren, wie heeft er nou in een straat van een paar honderd meter zoveel prostituees zitten. Een betere controle kan je niet hebben. Waarom zou er niet 1 iemand dagelijks rond lopen in opdracht van de exploitanten en de gemeente die alle dames dagelijks checkt. Dit zou misschien 60k per jaar kosten deel dat door 2 gemeente / exploitanten. Denk niet dat dat een probleem voor beide partijen was geweest. Erg jammer en triest allemaal.

  Succes met jullie strijd!

  Daniel

 7. S. Jacobs schreef:

  Tussen 1999 en 2003 heb ik een rol gespeeld bij het “opknappen” van het Zandpad in opdracht van Wegra / de heer Jobben. Ik kan beamen dat de heer Jobben zich uit principiële overweging heeft ingezet voor het verbeteren van de werk- en leefomstandigheden van de prostituees. In geen van de beschuldigingen aan zijn adres herken ik deze man. Naar mijn mening betreft het hier een “wegtreiter campagne” van de heer Wolfsen en verbaasd het mij dat dit mogelijk is in een geciviliseerd land als het onze. Ik wens de heer Jobben dan ook veel wijsheid en kracht toe in het halen van zijn gelijk!

  S. Jacobs

  • c.jobben schreef:

   Sander,
   Dank voor deze bemoedigende woorden, alsook voor je inzet destijds!
   Zoals je weet ben ik pas verslagen als ik met een uppercut op de grond lig…
   De ambtenaren belast met dit dossier, die de spelregels telkenmale tijdens het spel veranderen, en handelen vanuit jaloeziepolitiek zijn geen partij voor een echte strijder.
   Het recht zal/moet zegevieren, rechtsom of linksom!
   groeten,
   Cees Jobben

 8. Steven schreef:

  In het verslag van het algemeen bestuur van het Waterschap Amstel Gooi en Vecht staat het volgende:

  “De voorzitter laat weten dat een verzoek van de gemeente Utrecht is ontvangen om gezamenlijk te kijken naar de huurcontracten betreffende een aantal boten gelegen op de Vecht aan het Zandpad in Utrecht.”

  Het lijkt dus net alsof de gemeente het initiatief neemt voor sluiting, terwijl de gemeente doet voorkomen alsof het opzeggen van de huurcontracten een beslissing van het waterschap was. Ik heb daarop een brief naar het waterschap gestuurd met vragen en kreeg de volgende antwoorden:

  Vraag
  Kan ik een kopie van de brief van de gemeente Utrecht ontvangen waarbij Utrecht verzoekt gezamenlijk te kijken naar de huurcontracten?
  Antwoord
  Dit betreft een mondeling verzoek dat niet op schrift is gesteld en waarvan dus geen kopie kan worden verstrekt.

  Vraag
  Is er een inzageprocedure geweest van het besluit om de huurovereenkomsten op te zeggen?
  Antwoord
  Nee, dit is geen publiekrechtelijk besluit, waarop inspraak(termijnen) van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing is maar een besluit van privaatrechtelijke aard.

  Het waterschap zegt dus dat het een privaatrechtelijk besluit is, maar wie is dan die private partij die dit besluit heeft genomen?

  • Steven schreef:

   Hierbij de oorspronkelijke brief naar het Waterschap:

   Utrecht 10 December 2013

   Geacht bestuur van het hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht,

   Ik heb vernomen dat de huurovereenkomsten van de prostitutieboten aan het Zandpad worden opgezegd. Dit is een onverwachte wending en ik zou graag nadere toelichting willen over de besluitvorming.

   Ik lees in de notulen van heet algemeen bestuur van 10 oktober 2013 dat “een verzoek van de gemeente Utrecht is ontvangen om gezamenlijk te kijken naar de huurcontracten betreffende een aantal boten gelegen op de Vecht aan het Zandpad in Utrecht.”. Ik zou een kopie van deze brief graag ter inzage ontvangen. Ook zou ik graag een kopie van de reactie van het bestuur op deze brief ontvangen.

   Verder zou ik willen weten of omtrent het besluit “huurovereenkomsten van de prostitutieboten aan het Zandpad worden opgezegd” een inzage procedure is geweest. Zo ja, op welke punten was inspraak, wat was de inspraaktermijn en welke reacties zijn binnen gekomen en wat is daar mee gedaan. Zo nee, waarom niet en gaat dit nog gebeuren?

   mvg,

   Steven

 9. r aoul schreef:

  een prestige object van wolfsen, die waarschijnlijk wat vriendjes wilde helpen
  want appartementen etc daar bouwen, met bewoners die hun eigen boot voor de deur hebben dan zijn die woningen natuurlijk veel duurder te verkopen
  ik heb horen verluiden dat de rabobank er meer van weet
  politiek is gemenigheid en over wiens rug dat gaat maakt niet uit voor de gemeente en dit zijn makkelijke ruggen .
  Waarom de tijdspanne twee en een half jaar ????
  dan zijn de sportvelden ook weg en kunnen ze gaan bouwen
  wel de zeer onveilige europalaan open houden en het gecontroleerde zandpad dicht dat zijn toch dingen die een normaal denkend mens, zowel voor als tegenstanders, niet kunnen begrijpen ! De Hardebollenstraat mag weer open
  voor de toepasselijke naam zou ik zeggen ja, maar voor de overlast, parkeren bewoners, kinderen midden in de stad, ligt het aan mij dat ik het niet begrijp !!
  Als er nu gelijk een andere locatie was gezocht en het pad nog even open gehouden was dan was het nostalgisch gezien misschien jammer geweest
  van de sluiting, maar had de grote meerderheid er vrede mee kunnen hebben
  dat het verplaatst moest worden.
  nu zijn er zoveel dames ondernemers hotels horeca etc die de dupe zijn geworden van de maatregelen.
  Wel kon de gemeente utrecht de start van de tour de france binnen halen voor tig miljoen gulden wat een prestige zeg. Hoe zit het dan met de vermoedens dat 95 procent van die renners doping, dus drugs gebruiken, wat kan de bibob hier dan aan doen ? dat is een wel heel groot percentage dat vermoed wordt !
  geloof mij ik ben een sportliefhebber en vrouwenliefhebber, ben tegen oneerlijkheid en mensenhandel
  Het is het falen van de politie en GGD ( die controleerden toch)
  over pooiers bij de europalaan nooit wat gehoord, maar zeker gezien !
  Er wordt gemeten met verschillende maten, dan zou je toch kunnen denken aan witte boorden criminaliteit NOOIT IEMAND OVER GEHOORD IN DEZE @

 10. Willie Post sr. schreef:

  Ruim 300 vrouwen zijn hun werkplek kwijt geraakt zonder dat ze een strafbaar feit hebben begaan. Hun privacy is ook nog eens geschonden, in Utrecht moesten ze zich verplicht registreren, financiële compensatie werd niet ontvangen. Veel vrouwen werken nu onveiliger, op straat of vanuit huis. Na een nieuw initiatief veranderden de politici gewoon de regels weer. Dat de heer Jobben zijn reputatie is beschadigd vind ik beschamend na alles wat hij heeft gedaan om criminaliteit juist te voorkomen. Er waren foute politiemensen op het Zandpad en het is de politiek die onbetrouwbaar is. Ik schaam me voor wat is gebeurd, het is nu onveiliger dan ooit. Hopelijk komen er excuses en complimenten voor deze strijd tegen onrechtvaardigheid.

 11. Hagoort schreef:

  Hoi vriend! Je weet waar ik woon. Kom langs!
  Gr. Hans Hagoort

 12. Dries schreef:

  Cees;

  Al in een ver verleden hebben we deze actie aan zien komen. Ideëen hadden we genoeg voor een permanenete gebouwde oplossing aan het Zandpad. Wellicht is het moment gekomen om deze ideëen om te zetten in plannen en tot een vruchtbare samenwerking te komen met de gemeente Utrecht. Als je kennis en ambitie samenbrengt moet dat tot iets moois leiden. Moeten alle partijen wel bereid zijn om over hun schaduw heen te stappen.

  Groet, Dries

 13. De munck schreef:

  Beste Cees,

  Geweldige altijd had jij al een “goed oog voor detail” en een super dossier kennis,
  ik weet dat dit rapport(van jou) juist is.
  Geef niet op maatje.
  De munck

 14. F.Snel schreef:

  Beste Cees Jobben zou ik de brief die door de heer J. Hofland geschreven op 29-10-2010 op mijn site mogen zetten ? Wel een beetje laat maar als herinnering aan mijn collega s die hier in Alkmaar ook aan sprookjes beginnen te denken . Deze burgemeester ( P. Bruinooge ) hier is nu ook een campagne begonnen voor ZIJN tweede termijn . Wat bij Wolfsen niet gelukt is . Dus nu zoete broodjes bakken uitgezonderd ik dus !

 15. Jeroen Verbeek schreef:

  Cees Jobben goed zo, we laten het hier niet bij never nooit, Gemeente Utrecht allemaal Leugenaars zijn het en het draait alleen maar om geld weer zoals altijd. Laat Hardebollenstraat nu anno 2015 maar weer open gaan en het Zandpad bootjes ook.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.