Relipopulist Gert-Jan Segers wil tippelzones sluiten

tippelzone

Dit nieuwsbericht kwam afgelopen vrijdag naar buiten op de ‘Dag tegen de Mensenhandel’.

Er moet een definitief einde worden gemaakt aan tippelzones. Daarvoor pleit ChristenUnie-Kamerlid Gert Jan Segers vrijdag op de Dag tegen de Mensenhandel. Hij wil dat minister Opstelten (Justitie) met de vier gemeenten waar nog tippelzones zijn (Groningen, Utrecht, Arnhem en Nijmegen) in gesprek gaat om een eind te maken aan de in zijn ogen “inhumane” behandeling van vrouwen.

Los van dat Gert-Jan Segers niet goed weet waarover hij praat (en onzin bedragen noemt van 10,- waarvoor vrouwen hun diensten zouden verlenen) bieden gemeentelijke tippelzones (verslaafde) prostituees medische zorg, bescherming tegen geweldplegers, de mogelijkheid tot gecontroleerd gebruik van drugs, opbouwende sociale contacten door belangenverenigingen en bescherming tegen de politie die rondzwervende vrouwen bijvoorbeeld met persoonsgericht verbaliseren het leven zuur pleegt te maken. Voor deze tippelzones zijn er geen volwaardige alternatieven. Vergelijk dit eens met de over het algemeen nutteloze, ideologische bla-bla van uitstapprojecten die de gemeenschap al miljoenen hebben gekocht. Voor deze projecten zijn er wél tal van scholings- en voorbereidingsprojecten voor langdurig werklozen als alternatief voorhanden.

Het moge duidelijk zijn dat mede door toedoen van de fanatieke relipopulist Segers de veilige werkplek voor de prostituee in al zijn vormen in zijn voortbestaan bedreigd wordt. Triest dat de nieuwsplagianten van Nu.nl (en in dit geval ook RTV-Utrecht ) deze roeptoeter een platform geven.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.